Työvalmennuskeskus Aktiivi

Työvalmennuskeskus Aktiivi edustaa perinteistä teollisuusympäristöä. Asiakkaitamme ovat kansainväliset ja seudulliset yritykset, kehitysvammaiset, vaikeasti työllistyvät sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujat.

Keskeisiä palveluitamme ovat alihankinta sekä sosiaalinen ja kuntouttava työtoiminta. Alihankinta on yrityksille suunnattua, joustavaa ja asiakaslähtöistä. Osaamisalojamme ovat mm. Johtosarjat, kokoonpanotyöt, pakkaamiset, tarroitukset jne. Työtoiminnoissa olemme erikoistuneet asiakaslähtöisiin ja räätälöityihin kokonaisuuksiin. Työtoiminnassa meillä on aitoja ja oikeita työtehtäviä ja meillä on myös mahdollista opinnollistamisen kautta suorittaa tutkinnonosia.

Toimimme suurissa halleissa, pienissä yhteisöissä, toisemme huomioiden. Työmme on merkityksellistä ja moniammatillista ryhmätoimintaa. Toimintamme on yksilöllistä, räätälöityä ja osallistavaa. Jokainen osallistuu oman toimintakykynsä mukaan. Meillä on osaava ja koulutettu henkilöstö. Tuotamme palveluja seutukunnalle ja laajemminkin.

OSA TYÖVALMENNUSKESKUS AKTIIVIN TOIMINNOISTA SIIRTYY KANTA-HÄMEEN HYVINVOINTIALUEELLE 1.1.2023 ALKAEN. SIVUILTAMME LÖYTYVÄT ASIANTUNTIJOIDEN PUHELINNUMEROT OVAT EDELLEEN VOIMASSA. HYVINVOINTIALUEESTA VOIT LUKEA LISÄÄ OMAHAME.FI.