sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
yrittajakoulutus.jpg
 

Parempi palaveri

Vain tunnin ajomatkan etäisyys Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle mahdollistaa kokousosallistujien saapumisen eri puolelta Suomea.  Kokous-, koulutus- tai tyky-päivät voidaan järjestää kaupungin keskustassa tai maaseudun idyllisissä kohteissa. Päivään voidaan yhdistää erilaisia aktiviteetteja, paikallista kulttuuria ja yritysvierailuja. 

Forssan seutu ja Häme toivottavat eri alojen asiantuntijaryhmät tervetulleiksi maakunnan innovatiivisiin yrityksiin. Vierailuja on tarjolla monelle eri alalla, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan, tuotanto- ja kiertotalouteen. Technical Visits Häme -esitteeseen on koottu ammattilais- ja asiantuntijaryhmille vierailutuotteita hämäläisiin yrityksiin. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

 

Majatalo & Ravintola Villa Emilia

Majatalo & Ravintola Villa Emilia

Osoite
Perttulantie 3, 32100 Ypäjä
Puhelin
045 356 9209
Sähköposti
majatalo.villaemilia@ gmail.com

Viehättävästi remontoitu entinen kanttorila tarjoaa hotellitasoista majoitusta ja ravintolapalveluja Ypäjän keskustassa. 

Majoituksessa on viisi kahden hengen nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettua huonetta, joista kahteen voi majoittua myös lemmikin kanssa. Huoneissa on lisävuodemahdollisuus.

Ravintola on avoinna tilauksesta min. 10 hengen ryhmille.

Villa Emilia sopii hyvin pienimuotoisiin kokouksiin ja talo on kokonaisuudessa varattavissa myös omaan käyttöön.

Ravintola on avoinna tilauksesta min.10 hengen ryhmille.

 
x