sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ryhmä Kuosikeskuksessa
 

TULE yhdessä

Tule yhdessä - pienellä tai isommalla porukalla. Täydellinen retkipäivä muodostuu mieleenpainuvista elämyksistä, suussa sulavasta ruuasta, tuliaisista ja tietenkin hyvästä seurasta. 

Paikallinen matkatoimisto auttaa ryhmiä retkien suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Kaikki retken järjestelyt hoituvat ammattitaidossa ja vahvalla paikallistuntemuksella.
Forssan Matkatoimisto Oy, p. 03 435 5670, fm.myynti@fmt.fi 

 

Juhlatila Hehku

Juhlatila Hehku

Osoite
Kauppakatu 30-32, 30100 Forssa
Puhelin
050 537 2478
Sähköposti
info@ hehkussa.fi

Hehku sijaitsee Kauppakadulla aivan Forssan keskustan tuntumassa. Hehku on remontoitu vanhaa rakennusta arvostaen ja saanut nykyisen asunsa syksyllä 2017.

Tilat sopivat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, kuten juhliin, kokouksiin ja koulutuksiin sekä pienempiin tapahtumiin. Pöytäpaikkoja on 50 hengelle.

Tilamme koostuvat salista oleskelutiloineen, aulasta, vaatesäilytystilasta, lasten leikkipisteestä, yleisövessoista, täysvarustellusta keittiöstä ja saunatilasta, jota vuokrataan juhla- ja kokouskäytön yhteydessä 120€.

Täysin varusteltu keittiö on asiakkaiden käytössä ja tarvittaessa toimitetaan maittavat kokouseväät tai monipuoliset ruokailumahdollisuudet yhteistyökumppanien kautta. Tilat ovat esteettömät ja ilman anniskeluoikeuksia.

Päiväkokous Hehkussa 200€

sis. tilavuokra ma-to klo 8.00-16.00 ja astiaston käyttöoikeus. Tuntivuokra 50€/h.

Juhlatila Hehku ei ole arvonlisäverovelvollinen kiinteistö. Hintoihin ei lisätä eivätkä ne sisällä alv:a.

 
x