sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Ryhmä Kuosikeskuksessa
 

TULE yhdessä

Tule yhdessä - pienellä tai isommalla porukalla. Täydellinen retkipäivä muodostuu mieleenpainuvista elämyksistä, suussa sulavasta ruuasta, tuliaisista ja tietenkin hyvästä seurasta. 

Paikallinen matkatoimisto auttaa ryhmiä retkien suunnittelussa ja käytännön toteutuksessa. Kaikki retken järjestelyt hoituvat ammattitaidossa ja vahvalla paikallistuntemuksella.
Forssan Matkatoimisto Oy, p. 03 435 5670, fm.myynti@fmt.fi 

 

Mustialan Kievari ja Wanha Viljamakasiini

Mustialan Kievari ja Wanha Viljamakasiini

Osoite
Renkituvantie 10, 31310 Mustiala
Puhelin
050 336 3301
Sähköposti
info@ elosaosk.com

Mustiala sijaitsee keskellä historiallista ja kaunista Tammelan maalaismiljöötä. Mustialan arvokkaat ja puistomaiset puitteet ovat vakiintuneet useiden vuosittaisten tapahtumien ja kokoontumisten pitopaikaksi. 

Panimo ja ravintola

Alueella toimii Kuninkaankartanon Panimo, jonka yhteydessä on tilausravintola Wanha Viljamakasiini, jossa voi nauttia juotavaa ja sen ohella pientä syötävääkin. Sisätilassa asiakaspaikkoja löytyy noin 60 hengelle ja kesällä päivää voi viettää myös terassilla. Ravintola toimii tilauksesta ja kesäaikaan pub-tyyppisenä kahvilana.

Majoitus

Majoitus tunnelmallisissa 1800-luvun rakennuksissa on hyvää majatalotasoa. WC- ja suihkutilat ovat käytävillä ja majoitustilassa on oma keittiö. Talviaikaan majataloissa on 43 vuodepaikkaa ja kesäaikaan majoituspaikkoja on yli 100 sekä alue matkailuajoneuvoille. Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä.

Kokous-, koulutus- ja juhlapalvelut

Viihtyisän kartanomiljöön hyvin varustetut tilat sopivat erinomaisesti kokouksiin ja koulutuksiin. Valittavana on 70 hengen auditorio tai juhlasali, jossa pöytien ääreen mahtuu 100 henkilöä. Ilman pöytiä juhlasalissa on tilaa jopa 200 henkilölle. Lisäksi tarjolla on useita erikokoisia luokkatiloja sekä tietotekniikkatiloja.

Mustialanlammella on mahdollisuus päästä uimaan ja nostalginen sauna takkahuoneineen on vuokrattavissa ryhmille. Mustialan puistossa sijaitsee myös osa Tammelan frisbeegolfradasta ja laavu, joita voi käyttää vapaasti. Modernissa pihattonavetassa on myös katseluparvi, jonne pääsee seuraamaan automaationavetan toimintaa 24/7 ympäri vuoden. Maataloushistoriallinen museo on avoinna ryhmille tilauksesta.

Viljamakasiinin panimoravintola on avoinna 7.6.-2.9.2023

  • ma-ti suljettu
  • ke-to klo 16-21
  • pe-la klo 14-23
  • su klo 12-18
 
x