sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Laivasaunan tunnelmaa Humppilassa
 

Saunaan si!

Suomalainen haluaa lomalla saunomaan ja suomalainen sauna on myös monelle ulkomaalaiselle ennenkokematon elämys. Forssan seudulta löytyy muun muassa savusaunoja, maasaunoja, laivasauna, maisemasauna ja perinteisiä rantasaunoja. Saunahetken voi kruunata myös kylvyllä lämpimässä paljussa tai talvella pulahduksella hyytävän kylmään avantoon.

 

Keppana Kellarin tilaussauna

Keppana Kellarin tilaussauna

Osoite
Koivulantie 6, 31350 Liesjärvi
Puhelin
(03) 435 5308
Sähköposti
asiakaspalvelu@ keppana.com

Keppana Kellarin tilaussauna sijaitsee aivan Tammelan Herttuajärven rannalla, Ranta-Koivula nimisen vuokramökin yhteydessä. Keppana Kellarin ravintolaan on kävelymatka ja autotie vie saunalle perille. Sauna ja takkatupa soveltuvat hyvin myös kokoustilaksi.

50 neliön tilat sisältävät saunan, pesuhuoneen, pukuhuoneen, sisä-wc:n ja tuvan, jossa on keittiönurkkaus perusvarustuksella sekä televisio ja varaava takka. Saunan edustalla on viihtyisä terassi järvelle. Rannalla on saunojien käytössä laituri virkistävään vilvoittautumiseen järvessä. Herttuajärvi on kirkasvetinen ja sen ranta on matala ja lapsiystävällinen.

Sauna tupineen soveltuu parhaiten noin 10 hengen saunailtoihin, mutta myös kokous- ja virkistyspäivän tilaksi. Tervetuloa latautumaan luonnon helmaan Tammelan järviylängön maisemiin!

Hinta itse lämmittäessä

250€ / ilta 6 hlölle + 10€ lisähenkilöt tai sopimuksen mukaan

Lisäpalveluna:

  • Sähkösaunan lämmitys ennakkoon 50€
  • Puusaunan lämmitys ennakkoon 100€
  • Pyyhkeet 5€ / hlö

Saunatila ei ole anniskelualuetta, mutta jääkaappiin on mahdollista tilata juomatarjoiluja ja saunomiseen voi yhdistää ruokailun ravintolassa. Saunalla ei ole omaa yöpymismahdollisuutta, mutta alueella on vuokrattavia mökkejä.

 
x