sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Laivasaunan tunnelmaa Humppilassa
 

Saunaan si!

Suomalainen haluaa lomalla saunomaan ja suomalainen sauna on myös monelle ulkomaalaiselle ennenkokematon elämys. Forssan seudulta löytyy muun muassa savusaunoja, maasaunoja, laivasauna, maisemasauna ja perinteisiä rantasaunoja. Saunahetken voi kruunata myös kylvyllä lämpimässä paljussa tai talvella pulahduksella hyytävän kylmään avantoon.

 

Paijan tilan saunat

Paijan tilan saunat

Osoite
Köllintie 20, 32100 Ypäjä
Puhelin
050 569 6945
Sähköposti
info@ paija.fi

Viljavien peltomaisemien keskellä sijaitsevalla Paijan tilalla on neljä erilaista saunaa, joissa sielu lepää ja mieli rauhoittuu. Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelma palveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet!

Menninkäisen savusauna ja takkatupa

Osittain maan alla sijaitsevan savusaunan lauteille mahtuu kerralla 12 saunojaa.Ulkona on kylpykuutio, jonne mahtuu reilusti kahdeksan henkilöä. Pihalla on myös pieni lampi.Saunan löylyt ovat ainutlaatuisen viipyilevät holvikaaren ansiosta.

Hinta 450€ sis. saunan, kylpykuution ja takkatuvan sekä pyyhkeen.

Perhesauna

Perinteinen maalaissauna kuumavesipatoineen lämpiää saunanautinnon tuojaksi perinteisesti koivuklapilla. Hirsirakenteisessa saunassa on iso ja hyvälöylyinen kivikiuas. Saunalla on kesäaikaan katettu uima-allas joka käy sekä aikuisille että lapsille sekä viihtyisä vilpola altaan vieressä. Saunaan mahtuu jopa 6 saunojaa kerralla. Lisähintaan saat myös paljun saunan viereen lämpimäksi.

Hinta majoittujilta 20€ / 50 min ja 50 €/ alkava tunti ilman majoitusta.

Kärrysauna

Kärrysaunan löylyt ovat vartissa valmiina! Tämä Suomen ensimmäinen liikkuva,ei niin hämäläinen- sauna pitää sisällään pienen terassin, pukutilan ja saunan. Vesi lämpiää samalla kuin saunakin. Kärrysaunan tukikohta on Menninkäisen Savusaunan vieressä, joten voit tilata sen isommalle ryhmällesi savusaunan lisäksi samaan pihaan tai varata pelkästään Kärrysaunan. Liikuteltava sauna on tilattavissa vaikka pihallesi.

Hinta sopimuksen mukaan.

Kahden Pyllyn sauna

Mainio minikohde pariskunnille, jotka haluavat viettää aikaa rauhassa kahdestaan saunoen ja nauttien raikkaasta maalaismaisemasta terassilla, virvokkeita siemaillen. Sauna on rakennettu pienen mökin yhteyteen ja sauna-illan päätteeksi voi painua pehkuihin samaan rakennukseen ja herätä aamulla virkistyneenä. Voit tilata jääkaappiin iltapalaa ja aamiaiskorin, joten nälkäkään ei pääse yllättämään.

Hinta sopimuksen mukaan ja on ilmainen mökkiläiselle.

Avoinna tilauksesta.

 
x